Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πέμπτη 21 Απρίλη στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων

Όλοι-ες  στη συνέλευση της Επιτροπής μας την Πέμπτη 21 Απρίλη στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων,  για να οργανώσουμε τις επόμενες δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο - τερατούργημα και τις μνημονιακές πολιτικές, που έχουν βυθίσει την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Χιλιάδες οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τους εργολάβους της ΔΕΗ, της ΕΥΑΘ που τους κόβουν το ρεύμα και το νερό, κινδυνεύουν να τους πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια, ενώ και στις δουλείες τους -όσοι δουλεύουν- αντιμετωπίζουν ένα εργασιακό μεσαίωνα: απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, απολύσεις σε όσους διεκδικούν τα δικαιώματα τους κτλ. 


Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο κρίσιμη λόγω του προσφυγικού, της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, της χαώδους τροπής του πολέμου στη Συρία κτλ., που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους: την εμπλοκή σε πολεμικές συρράξεις, μια αντιδημοκρατική αναδίπλωση κτλ. Μόνο η σχεδιασμένη δράση των αγωνιστών, ο συντονισμός των αγώνων των εργαζομένων και των ανέργων, μπορεί να αποσοβήσει τέτοιες αρνητικές εξελίξεις, όπως η πετυχημένη κινητοποίηση που οργανώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην ΕΥΑΘ, κινητοποιήσεις ενάντια σε απολύσεις, παζάρια αλληλεγγύης κτλ. οι οποίες πρέπει να συνεχιστούν  και να στηριχτούν από ακόμη περισσότερους αγωνιστές.

Κανένας μόνος του στην κρίση. Όλοι μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε!

-Επικοινωνήστε μαζί μας για τις επόμενες δράσεις.
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, απειλής κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.  σττηλέφωνο:2310265730,