Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Αυτοί που μας χρεοκόπησαν
θέλουν τώρα να μας αρπάξουν και τα σπίτια!
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ  ενάντια στην επίσκεψη Τσίπρα
ΤΕΤΑΡΤΗ  28  ΜΑΡΤΗ  -  6μμ  Άγαλμα Βενιζέλου
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να κρατηθεί στην εξουσία, για άλλη μια φορά τα έδωσε όλα στους δανειστές με το κλείσιμο της 3ης και σε λίγο της 4ης αξιολόγησης. Προσπαθούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό με ψέματα για έξοδο από τα Μνημόνια και βιωσιμότητα του χρέους – ενώ υπόγραψαν Μνημόνιο διαρκείας με επιτροπεία ως το 2060 και αιματηρά πλεονάσματα! Τα νέα βάρβαρα μέτρα μας ξεζουμίζουν ολότελα, απειλούν την εργατική τάξη με δουλοποίηση, απαλλοτριώνουν κάθε κρατική υποδομή: Μείωση του αφορολόγητου στα 5.681€ (κόστος 1 μισθός το χρόνο) - Μείωση των κύριων συντάξεων (κόψιμο 1 με 2 συντάξεις το χρόνο) - Περικοπές επιδομάτων ανεργίας, τέκνων, θέρμανσης, φτώχειας κλπ - Νέα αξιολόγηση και κινητικότητα στο δημόσιο  - Ξεπουλιέται το 30% έως 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, η ΕΥΑΘ, η ΕΛΒΟ κ.α.  - Άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές - Αλλαγή/κατάργηση συνδικαλιστικών-απεργιακών δικαιωμάτων - Ηλεκτρονικοί πληστειριασμοί κ.α.   
Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ               ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Μπροστά στα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής της, η συγκυβέρνηση για να διασωθεί και αποζητώντας την στήριξη των δανειστών, γίνετε το τσιράκι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή, εμπλέκοντας την χώρα σε γιγάντιες συγκρούσεις και καθιστώντας την Ελλάδα στόχο. Ο αντιπολεμικός αγώνας πρέπει να συνδυαστεί με την πάλη για ανατροπή των Μνημονίων (8 χρόνια χιλιάδες στερούνται το ρεύμα, το νερό, τα φάρμακα, τα τρόφιμα, τη θέρμανση, ρημαγμένοι από τα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ανεργία) και όλων των αστικών δυνάμεων που μας οδήγησαν στην κοινωνική καταστροφή.
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ          ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΑΣ
Στο βωμό των συμφερόντων Τραπεζών, Δανειστών και Εταίρων, οι κατασχέσεις σε καταθέσεις, μισθούς, ακίνητα κτλ έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, απειλεί εκατομμύρια λαού με κάθε είδους κατάσχεση, ακόμα και της 1ης κατοικίας. Να μην αφήσουμε κανένα εργαζόμενο, φτωχό, γείτονα, ανυπεράσπιστο ενάντια στα κοράκια. Να μην αφήσουμε κανένα λαϊκό σπίτι να πλειστηριαστεί. Να μην αφήσουμε κανένα άστεγο και μόνο. Είναι συλλογικός ο κίνδυνος και συλλογικά πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Να μην σκύψουμε το κεφάλι από την απογοήτευση για την προδοτική ανικανότητα παλιών και νέων μνημονιακών, να μην ατομικοποιηθούμε. Δεν υπάρχουν σωτήρες, εμείς οι ίδιοι, με την οργάνωση και τον αγώνα μας, μπορούμε να σώσουμε τα σπίτια μας, την αξιοπρέπειά μας, τις ζωές μας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ 
Τηλ:2310265730   epitropidrasis@gmail.com www.epitropidrasis.blogspot.gr